Ben Art Work geeft gezichten
dat komische tintje wat nodig is

Lok potentiële klanten naar uw beursstand door een digitale karikatuur te laten maken door Ben Art Work! Succes verzekerd! Minimaal 8 á 12 minuten per karikatuur. Ondertussen kunt u uw informatie over uw bedrijf aan de vele omstanders kwijt!

Met meer dan 25 jaar ervaring weet ik de juiste sfeer te creëren en in een minuut of tien een treffende karikatuur van uw gasten op het digitale papier te toveren.
Digitaal karikatuurtekenen doe ik op een vaste plaats met 2 of 3 stoelen, in de buurt van een stopcontact, voor de noodzakelijke apparatuur die ik zelf meeneem.
Hier kunt u om de beurt poseren, alleen of met z'n tweeën.

De digitale karikaturen worden in kleur gemaakt  d.m.v. een drukgevoelig tekenscherm. De karikaturen ontstaan nog steeds op dezelfde manier zoals bij het “normale” tekenen op papier, echter door het “digitale-tekenpapier” heeft het resultaat een nog grotere impact bij het publiek.
In de standaard situatie kunnen de omstanders op twee manieren meekijken, over de schouder van de tekenaar op het tekenscherm en achter/rondom het model kijkt het publiek op een 17inch scherm van een laptop.
Om het spektakel nog verder te versterken is het mogelijk om een beamer of plasmascherm op de apparatuur aan te sluiten (tegen meerprijs).
De karikaturen kunnen de volgende dag gedownload worden via deze site.

Tarief is € 115 euro per uur, minimale afname twee uur. Pauzes aan de kant van de organisatie reken ik als werktijd (meestal probeer ik door te werken want onnodig staan wachten is zonde van uw en mijn tijd). 30 cent per reiskilometer. Prijzen exclusief 21% BTW. Karikaturen worden ter plaatse op 10 x 15 cm geprint.


Lijntekening in zwart wit - karikatuur
Digitaal karikatuurtekenen
Locatie: Martini Plaza, Groningen - Bedrijven promotiebeurs 5 en 6 november 2008
Ben Huisjes © 2008

Klik hieronder op een aantal voorbeelden.

digitale karikatuur digitale karikatuur digitale karikatuur

17 november 2010
Klantendag smartFOCUS: voor karikaturen klik hier

Ben Art Work, cartoons, strips, illustraties, karikaturen
Ben Huisjes, Leeuweriklaan 100, 7905CD Hoogeveen

Ben Art Work - Cartoonist - Illustrator
Ben Huisjes, bno

info@benartwork.nl