Cartoons

Voor uw tijdschrift, website of andere publicatie

illustratie

Ben Huisjes is een veelzijdig en ervaren cartoontekenaar. Zeker op het gebied van cartoons, strips en characterdesign is Ben van alle markten thuis. Zijn werk wordt inmiddels in vele publicaties gebruikt; zowel gedrukt als digitaal. Cartoons zijn er in allerlei soorten en maten. 

Cartoons in uw bedrijf
Maak eens gebruik van een cartoon om actuele thema’s binnen een bedrijf of organisatie op een originele en prikkelende manier onder de aandacht te brengen en te houden. Eén beeld zegt vaak meer dan honderd woorden en met humor wordt de geest verrijkt. 

Cartoons op maat
Vanzelfsprekend kunt u uw wensen voorleggen en kijken wat de beste optie is. Elke tekening is uniek en wordt op maat gemaakt. Wacht dus niet langer; Ben brengt je ideeën tot leven! 

Tips voor de briefing
Briefing is belangrijk. Het is voor Ben onmogelijk van te voren precies te weten wat u voor ogen heeft. In een gesprek wordt het meestal wel duidelijk. Eventueel kunnen foto’s, scans of webadressen helpen het plaatje compleet te maken. Denk ook aan het gebruik van kleuren. Welke kleuren hebben bijvoorbeeld uw voorkeur. Welke kleuren vindt u mooi om te gebruiken? Soms kan een cartoon in zwart-wit levendiger worden. Ben houdt daar uiteraard rekening mee.


Portfolio

Creativiteit is jezelf toestaan ​​fouten te maken. Kunst is weten welke te bewaren.


Contact

Op zoek naar een aansprekende cartoon, illustratie of voor het maken van een karikatuur? Neem dan vrijblijvend contact op met Ben Art Work en ik zal zo spoedig mogelijk hierop reageren. Bedankt voor het bezoeken van mijn website.

  • Leeuweriklaan 100

    7905CD Hoogeveen

  • 0628559075

  • info@benartwork.nl

  • Wat niet bestand is tegen lachen heeft slechte funderingen

  • ~ Kamagurka