Karikaturen

Ook digitale karikatuurtekeningen mogelijk

illustratie

Live optreden

Ben Huisjes geeft gezichten net dat komische tintje dat nodig is om een karikatuur te doen slagen. Met meer dan 25 jaar ervaring weet Ben de juiste sfeer te creëren en in een minuut of tien een treffende karikatuur van uw gasten op het digitale of gewone tekenpapier te toveren. Lok bijvoorbeeld potentiële klanten naar uw beursstand om een dergelijke karikatuur te laten maken. Succes verzekerd! Ondertussen kunt u uw informatie over uw bedrijf aan de vele omstanders kwijt! Of laat Ben karikaturen van uw gasten tekenen tijdens een bruiloft, braderie of bedrijfsfeest. Afhankelijk van de situatie op de locatie of uw voorkeur, loopt Ben rond of werkt op een vaste plek. Behalve traditioneel (met stift en kleurkrijt op papier), werkt Ben op verzoek ook digitaal via een drukgevoelig tekentablet of iPad.

Standaard:
5-6 personen per uur. De “slachtoffers” kiezen zelf voor kleur of zwart/wit. Er wordt een met krijt of marker ingekleurde lijntekening op A3 formaat gemaakt.

Snel:
10-12 personen per uur. Zwart/wit lijntekening met marker op A4 formaat. Vooral voor grotere feesten geschikt of als u in een korte tijd iedereen getekend wilt hebben.

Digitaal:
Ongeveer tot maximaal 10 personen per uur. Kleur. De tekeningen worden plaatselijk geprint (10x15 cm) in kleur en zijn na de tekensessie te downloaden via de website van Ben.

 

Studiowerk vanaf een foto

Bestel eens een door Ben Huisjes digitaal gemaakte karikatuur. In uw bedrijf is er vast wel iemand die twaalfeneenhalf jaar, vijfentwintig jaar of langer in dienst is. Sowieso is een karikatuur van een foto altijd een leuk en origineel cadeau!
De karikatuur wordt digitaal door Ben in zijn studio getekend op een drukgevoelig tekentablet. De tekening wordt gedetailleerd uitgewerkt, met of zonder achtergrond en/of attributen. 
Het is ook mogelijk van de karikatuur een hoge resolutie-print op speciaal papier (met eventueel een passe-partout en lijst) te laten maken.
Neem dan contact op met Ben voor de mogelijkheden en prijzen.


Portfolio

Hieronder een impressie van mijn studiowerk.


Contact

Op zoek naar een aansprekende cartoon, illustratie of voor het maken van een karikatuur? Neem dan vrijblijvend contact op met Ben Art Work en ik zal zo spoedig mogelijk hierop reageren. Bedankt voor het bezoeken van mijn website.

  • Leeuweriklaan 100

    7905CD Hoogeveen

  • 0628559075

  • info@benartwork.nl

  • Wat niet bestand is tegen lachen heeft slechte funderingen

  • ~ Kamagurka